Over Cullinan

Home » Over Cullinan

Over Cullinan Coaching

Cullinan is een professioneel coachingsbureau dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling. Aan de hand van een aantal korte heldere sessies, ontdekken we samen met u uw latente talenten en ontwikkelingsbarrières. Door een gezond zelfinzicht leert u efficiënt om te gaan met uw talenten en deze optimaal uit te bouwen. Cullinan biedt u een veilig klimaat, waarin respect en openheid centraal staan. Hierbij speelt onze christelijke levensovertuiging een centrale rol. De basis van de gesprekken wordt gevormd door betrokkenheid, creativiteit en analytisch en resultaatgericht werken.

Cullinan-over

Ontwikkeling door stilstand…

Onze coachingstrajecten zijn gericht op het ontdekken en opheffen van barrières die uw functioneren belemmeren. Omdat u meer bent dan uw ratio, betrekken wij in het coachtraject verschillende aspecten van uw ‘zijn’, zoals gedrag, lichaam, ratio en emoties. Door deze diepgaande aanpak op verschillende niveaus, zijn de resultaten van uw coachtraject altijd optimaal en blijvend. Door het blootleggen van automatische gedachten en gedrag biedt Cullinan u de mogelijkheid opnieuw te kijken naar uw kwaliteiten en talenten. Hierdoor kunt u zowel privé als zakelijk uw gedrag aanpassen en de communicatie met uw omgeving optimaliseren. Hierdoor ervaart u meer voldoening en rust in uw werk én uw privéleven.

Over uw coach…

22fe5e9Cullinan wordt gerund door coachdeskundige Hetty Mol-Haase. Vanuit haar werk als senior-ambulanceverpleegkundige bij de Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU) en als verpleegkundige Intensive Care & Spoedeisende hulp is Hetty intensief bezig geweest met het begeleiden van mensen. Naast een cursus Europees Simulatie Instructeur, een cursus coaching on the job en een opleiding Self Centered Learning, heeft Hetty een post-hbo-opleiding Coaching gevolgd bij Blankenstijn & Partners. Hetty munt uit in mensenkennis, empathie, een scherp (in)zicht en daadkracht. Deze karaktertrekken zet zij optimaal in binnen de coachtrajecten, met als doel mensen die vastgelopen zijn weer in beweging te krijgen. Dit gebeurt altijd op basis van veiligheid, respect, en vertrouwen.

 

Lees hier meer over de naam en het logo