JANE®

Home » JANE®
JANE® is een geregistreerd merk op het gebied van managementadvies, training en coaching is een geregistreerd merk op het gebied van managementadvies, training en coaching

 

  • werving & selectie

  • talentmanagement

  • mobiliteit (outplacement)

  • coaching

  • ontwikkeling van managementteams en leiderschapseffectiviteit

Wat is JANE®?

Er ligt kracht in uw talent. Kracht die ervoor zorgt dat u ten volle tot uw recht komt. Op uw werk én in privésituaties. Daarom wilt u uw talenten optimaal ontwikkelen en inzetten. Want pas dan kunt u optimaal functioneren. Om uw talenten te ontdekken, gebruiken wij de zogenaamde JANE® Talenten Evaluatie. Met dit speciaal ontwikkelde instrument leert u uw (verborgen) talent detecteren én uitbouwen.

Hoe ontdekken wij uw talent?

JANE® werkt aan de hand van een zogenaamd talentendiagram. Hierdoor krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw eigen unieke talentencombinatie en persoonlijkheid. Het JANE® Talenten Diagram vormt het fundament van de JANE® Talenten Evaluatie. Tijdens deze evalutatie leert u hoe, wanneer en waar u uw unieke talenten kunt gebruiken en deze optimaal kunt inzetten. Naar aanleiding van de uitslag van het talentendiagram maken we een persoonlijk actieplan met een aantal doelen, waar we binnen het coachingstraject naartoe werken.

Ontdek de talenten van uw team

U kunt JANE® overigens ook inzetten als ontwikkelingsinstrument binnen uw team. Hiermee leert u de kracht van het team ontdekken en dit koppelen aan de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk.

Wilt u meer informatie over JANE®?

Download hier meer informatie, lees hier over een klein onderzoek over JANE®, kijk op de website van JANE® of neem contact met ons op…